петак, 14. децембар 2012.

Ken Marčtaler Komesar za Borilačke veštine u TAFISA organizaciji


Poštovani predstavnici i treneri klubova Borilačkih veština,
imamo veliku čast da objavimo da je predsednik našeg međunarodnog Saveza (WMAGC) Ken Marčtaler postao zvanični komesar za borilačke sportove u međunarodnoj organizaciji TAFISA (The Association For International Sport for All) , http://www.tafisa.net/index.php?option=com_content&view=article&id=281:tafisas-new-commissioner-comes-on-board&catid=3:newsflash&Itemid=82
koja je prepoznata od međunarodnog olimpijskog komiteta kao vodeća organizacija za rekreativni, amaterski sport.  Ovim postavljenjem pruža se mogućnost našoj organizaciji koja je zvanični predstavnik WMAGC, da postane član I TAFISA-e i dobije podršku za svoj rad od jedne od najvećih svetskih sportskih organizacija.
            U skladu sa tim SBVS  je rešio da održi sastanak i zajednički trening sa predstavnicima klubova koji su zainteresovani da zajednički rade i deluju kroz ove dve organizacije.
            Teme sastanka će biti:
-        funkcionisanje SBVS i izbor Upravnog odbora
-        Prijem novih klubova
-        Aplikacija za TAFISA organizaciju
-        Kalendar nacionalnih takmičenja za 2013g
-        Svetske igre u Austriji 2013
-        pripreme za 1. TAFISA Borilačke Igre 2014

Svi novi klubovi koji žele da prisustvuju sastanku koji će se održati 29.decembra slobodni su da nas kontaktiraju na navedene telefone i e-mail adrese gde će dobiti sve potrebne informacije o vremenu i mestu održavanja sastnka.
milan.gajovic@gmail.com
sbvs.srbija@gmail.com
064.222.82.62 Milan Gajović,
podpredsednik SBVS


Нема коментара:

Постави коментар